Inte mitt fel denna gång faktiskt

Dom hade gjort nåt så det gick inte logga in här, så därför har uppdateringen vart kass!

Ja ni, vad har hänt nu då?
Lördag var det kommunal nomineringsmöte. Så dit for jag och ville självklart vara med! Vi hade möte, sen fick man boxla och bada och basta sen middag på hotellet som avslutades med massa dans.
Jag tog en öl på bowlingen, spela mot mamma och min brors tjejs mamma. Och självklart vann jag.;P

Nä men kvällen var jätte lyckad. Dagen efter var jag ingen prinsessa direkt men tur Niklas låter mig vila mkt.
Åh, jag svulla HELA dagen. Haha, Rasmus tyckte då om det. Vi tog sparken jag och Rasmus, köpte drika, popcorn och hjärta chips, slog på en film, åt tills vi inte orka mer och sen sov jag och Rasmus här på soffan i typ tre timmar. Men är det inte så en söndag ska vara...;P

Ja, annars går dagarna bara vidare. Vi försöker njuta nu sista tiden jag är hemma innan jobbet börjar, längtar oss bort till huset, planerar och drömmer.

Men snart är vi där..:) Har jag sagt att jag är lycklig? :P


Men vad??

Har hänt med min lilla prins?
Han bråkar och skriker och är inte alls nöjd med tillvaron.
Han har humör denna lilla plutt, undra vem han har fått det ifrån????:P


Rasmus ca sex månader. Ingen skillnad..:P


avnjuter min lunch



I form av en hallonsmothie. Eller hur det nu stavas. :P
Lillan har somnat, håller på lära henne sova i säng utan att man måste vara där och hålla henne i famnen nu innan hon ska börja på dagis, kan ju underlätta lite för dagmamman. Men det gör ont i hjärtat när man inte får/ska ta upp henne. Hon är ju min lilla bebis♥
Haha, tycker ju att lilla Rasmus är min bebis än, men då när man ser och märker allt han kan så får man en liten smäll. För han är verkligen stor och duktig nu, ja jisses.


Morgon promenaden klar

Japp, dom dagar Rasmus är hos dagmamma är det ett måste att ta vagnen och lilla Bella och gå. Två flugor i en smäll lixom..;P
Alltså man kan bränna en jäkla massa kalorier med att promenera, det är underskattat. Jag går överallt dit jag ska, och gymmar dom dagar det passar. Men jag tänkte på många som gymmar, dom gymmar bara. Men man borde passa på och ställa om allt runt om också, gå när du ska handla, gå, sparka eller cykla till gymmet, gå med barnen på dagis, gå, gå, gå..:)
Nä men många bor ju i by och då funkar det ju så klart inte. Och sen har man ju inte all tid, jag menar när jag börjar jobba kan inte jag gå med barnen till dagis längre om jag börjar kl sju, hinner jag aldrig.
Men tycker ibland bara att promenader är lite underskattat, var bara det jag ville komma fram till. :)

Ja men, nu är lille man och leker av sig lite, piga min går runt här och smaskar på ett marie kex, jag njuter av första koppen kaffe, Bella ligger i soffan efter morgon prommisen och njuter.

Drömmer mig bort så himla mycket, bort till huset, hur jag ska fixa och dona, pyssla och göra fint. Åh, gården, den är också så himla fin. Jag är såååååå kär i huset!
Det kommer bli bra. :)

Nä, nu ska man väll hoppa i duschen och skölja av sig lite och sen vet jag inte vad denna dag ska bjuda på, men det ser vi väll....



Jag när jag lekte husmor och bakade en himla massa till Rasmus 2 års kalas.



Kollar in alla fina saker

Som jag kan proppa mitt hus med. Hittar så himla mycket. Har värsta ideerna för min tvättstuga. Haha, nästan den och arbetsrummet jag är mest tagg på. Men kan ju va för att jag aldrig har haft en tvättstuga så man har känt sig ganska orutinerad på tvättandet. Och arbetsrum för jag har köpt mig en symaskin och har alltid velat ha ett pyssel rum sen man varit hos Karin och fått pyssla där. Och sen har man ju sån himla oreda i räkningarna så dom ska man organisera upp ORDENTLIGT!

Ja sen fixa barnens rum, jag har ju köpt en så himla fin säng till Wilma men har inte kunnat ta fram den. Men när hon får ett eget rum då ska jag ta fram den och det kommer bli så fint så.

Och Rasmus rum. Ja herre min skapare, det kommer bli så fint.
Men med allt jag lagt i önskelistan och jag såg summan, ja jag vill nog inte visa Niklas listan riktigt än, han dör väll av en smärre chock. Haha, söta Niklas. Men det är ju baaaara saker som vi behöver. Visst tjejer? :P




På midsommar i "farfars" föräldrahem.
Vid den tiden i år då är jag i mitt hus♥


This is my family









Det här är dom nyaste bilderna på oss, har äntligen tömt kameran, men haha, nu är dom ju gamla igen för det här är bilder sen i sommar. Men dom är ju fina att se på ändå..:) Men nu har jag hittat kameran så ska väll bli bättre på fota också..:)
Men visst har jag en fin familj? :)

Vet ni? Den 1 juni, då får vi flytta in i vårat hus!!!!!
Förstår ni hur GLAD och LYCKLIG jag är?!
Jag är så glad att jag kan inte annat än tänka på huset, jag är så glad att jag fäller en tår ibland innan jag somnar, bara för att jag är så sjukligt glad!
Och oj, oj, oj så fint huset är!!!!
Det är verkligen mitt drömhus!
Det är det! Så därför är jag ju än jä*vla LYCKLIGARE för att jag, JAG (och Niklas:P) ska få köpa det här huset!
Jag är så glad att jag exploderar av lycka! Har inte varit så här glad sen mina barn föddes.
Ni mammor vet, den där känslan som kommer precis när dom kommer ut och ni får era barn som ni burit och vaktat i nio månader i eran famn. Den känslan får jag över det här huset!
Förstår ni då hur glad jag är?!

Puss på er! ♥

Vilken härlig dag det varit idag

Visst?
Så himla skönt väder, var så himla skönt att vara ute och gå och sparka.
Började med att man fick sova till åtta innan Rasmus tyckte jag skulle vakna. Sen sparka med han till dagis, och Bella var så klart med så hon fick springa hem, är så kul att sparka med henne, och hela backen ner här bakom oss. Hem och njuta av en kaffe och sen sparka vidare till gymmet. Sen hem, äta, dusha, och ut igen och hämta hem prins.

Emma kom och mötte oss och vi gick hem och drack kaffe och surra av oss lite. Så bra dag.

Hoppas hela veckan får ha det här vädret, för i helgen har vi fullt upp med kalas.

Njuter för fullt nu av sista tiden som mammaledig!

PUSS


Dålig på uppdatera.

Vet inte, händer inte så mycket. Har varit hemma mest och bara varit.
Dragit igång träningen igen, med bästa Amanda! Kul att inte alltid måsta trän själv som jag tidigare alltid har gjort!
Sen har man ju två barn man drar upp och ner för trappor, med vagnen, pulka, bob, spark, ja och en hund som behövrer sina svängar också, så det känns bra att röra på sig.

Just den här vintern blir det nog inte av, men jag är så himla sugen på skidor, så nästa vinter ska det nog investeras i skidor. Helst till både jag och Nicke. Rasmus har ju ett par, ska bara lära han åka. Och sen har jag ju som tur är en gammal lapp pulka tror jag dom säger att det är, och där har jag en sele som då Bella kan dra barnen i! Hur perfekt är inte det. Och sen vet ni, jag ska ju köpa ett hus som ligger precis vid elljusspåret. :)

Åh, gissa om jag längtar, och det är ju ett så himla fint hus!

Snart, mkt snart är det vårat!

Ja hörrni, nu är julhelgerna över, vardagen är här. Första mars börjar jag jobba, så jag ska njuta så mkt jag bara kan innan dess och Wilma, min lilla bebis, ska börja hos dagmamma.

Men vi har så mycket att se fram emot så det kommer nog bli super bra ändå.
Rasmus och Wimlas mormorLisbet fyller år, sen fyller deras farmor 60 år och det ska ju firas!
Sen fyller ju min bebis ett år den 11 februari och det ska ju firas!
Sen fortsätter februari med massa firande, för min lilla syster fyller år, morster och min fina fina Niklas och min kära mor! Så mkt tårta och kalas blir det innan jag stiger på och börjar jobba.

Och när jag väl börjat jobba så kommer allt säkert bara flyta på och så kommer påsken och lite fler kalas och poff så är maj här och jag får troligt vis mitt hus!

Ja, jag säger som många andra, jag har höga förväntningar på år 2012, men jag försöker att hålla tillbaka lite för att inte hamna där jag hamnade för ca 6 månader, för det är det västa som har hänt sedan jag förlorade min lilla Molly. Där vill jag aödrig hamna igen. Nä nu är det min tur för att saker ska rulla på.

Nä nu måste jag väcka Wilma och gå och hämta Rasmus från dagis.


Nervös

För att återgå till jobbet.
Vi har fått en plats hos dagmamma till Wilma, min bebis♥
Den 1 mars börjar allvaret igen.
Jag har lite smått ångest. Jag är så nervös.
Känns som jag vart borta så länge men ändå så kort.
Tiden går för fort.
11 februari fyller min lilla fina bebis 1 år!

Nervös

För att återgå till jobbet.
Vi har fått en plats hos dagmamma till Wilma, min bebis♥
Den 1 mars börjar allvaret igen.
Jag har lite smått ångest. Jag är så nervös.
Känns som jag vart borta så länge men ändå så kort.
Tiden går för fort.
11 februari fyller min lilla fina bebis 1 år!

Nu är vi tillbaka med ett nytt år och nya möjligheter!

Det känns faktiskt just nu som att saker håller på att vända för oss. Som att det kan bli ett bra år det här.
Det är mycket som väntar oss.

Vi har hittat vårat hus, ska bara in på banken nästa vecka och kolla och fixa lite saker. Sen kommer vårat magiska datum att komma som jag längtar så mycket till. Dagen vi får nycklarna. En ny start, som jag ska bevara och ta hand om. Jag vill inte att något ska gå fel.

Sen fyller min älskade dotter ett år i år, jag ska börja jobba igen, Rasmus fyller tre år, vi ska nog få fara på bröllop, väntar bara på inbjudan..;P Haha, det där var väll nästan som att bjuda in sig själv...:P

Nä men det känns som att någon slags ro börjar kunna komma till mig, jag kan känna något slags lugn i själen, och det behöver jag. Men det är nog för att jag börjar ha lite kontroll på saker, något som verkligen fattats dom senaste månaderna.

Vi har haft det bra både jul och nyår, vi har åkt runt till alla flera gånger om. Ätit, myst, njutit och fått fantastiska presenter!

Ja, något mer, nja jag tror inte det. Bella måste kissas och vi ska nog gå upp till Emma och se vad hon gör, pussa henne hej då för en vecka. :)



Min primmaDonna!♥


RSS 2.0