Snart är julen här.....

Och klapparna är snart klara...Några få att köpa men jag tror jag har tänkt ut alla i alla fall...:)

Helt otroligt att alla paket är hela, inga barn som har vart och tjuvöppna.

Har gjort en egen julskinka igår, och idag knäck, som blev super god, också snart slut...:P Haha!
Men vi gör mer imorgon, och kanske snickers och kanske, kanske, lussebullar...

Ja, nyklippt, lägeneheten i stort sett färdig, har inte orkat hålla på så mycket idag. Men då man städat i en heeeel vecka måste man få vila lite från städ och plock.

Så det blir en jul i år också.

Nä nu kan jag inte sitta här och babbla...:P

HÖRS!



Rasmus första jul..:)


Lucia igår!

Jag tror aldrig, eller på mycket länge att jag har hunnit med så mycket som igår!
Sover fortfarande hos mamma då vi har rått skit i alla lådor, så nu i två daga har jag diskat ALLT i mina ägor, men det är saker kvar. Sen ska jag ge mig på säckarna med textilerna, som måste tvättas! Ska nog höra med bror om jag kan få dra upp det dit och tvätta där för hans tvättstuga är mkt större!
Ja jag kan ju säga så här, den här julen kommer nog ingen ha ett renare hem än mig! För varenda pryl tvättas, VARENDA!
Men dagen börja med att ta Rasmus till dagis, men tjejerna missade bussen så jag skulle skjutsa dom också. MEn vad gör jag när jag har lämnat Rasmus, backar in i en liten släpbil. Men tjejerna är sena så jag måste lämna dom, åker tillbaka till brottsplatsen, tar reg nr, kör ner till poöisen och berättar, dom ringer han som äger det jag körde på, tur att det inte var en bil, vette fan vad det skulle ha kostat mig! Hans har klarat sig, konstigt, det var en lastbil. Men jag var så rädd så jag glömde kolla min egen bil. Så när jag väl gör det så ser jag ju att bakluckan är böcklig, och lampan helt trasig. Sen till lägenheten, diskar, tömmer och diskar! Sen lucia mys på Rasmus dagis, sen kalas hos barnens kusin, sen lucia för äldsta systern. Ja dagen var verkligen fullpackad med måsten igår. MEn mest bara kula måsten...:)

Så idag ska vi packa ännu mer. Så nu sätter jag igång, så vi kan få nån ordning snart...:)

Men, jag längtar till huset vi har sett ut! LÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGAR!

Fast jag längtar inte efter en flytt till. Jag tror jag kan vara ganska säker på att efter nästa flytt, så tänker jag ALDRIG flytta igen!!!!!!!!


Nu snart...

Blir det lättare att lägga in nya bilder, oftare, för snart flyttar vi till lägenhet ett tag. Ska bli skönt men ändå jobbigt.
Man har ju som vant sig nu att vara många, vi bråkar, blir sura, skämtar, skrattar och så, som det är i en familj.
Det är nästan så att nu när man ska flytta får lite ångest, men det blir nog bra. Blir lite lättare för mig med allt med små barnen. Ha barnvakt, ta Rasmus på dagis, handla, ja små enkla ting som har blivit lite mer komplicerade här ute.
Alltså, nörvi bodde på plassen så gick det kanske 500 i bensin pengar, här ute, ja fy fan vad det går pengar till bensin. Är bra bit över tusen, säkert två tusen i månaden. Och då är det den vanliga dagliga körningen. Sen om man ska göra nåt extra så man måste köra, ja då blir det lite mer.....Ursh, vill inte ens tänka på hur mycket pengar som läggs på bensin. Hur kan folk bo så här? Hur har man råd att lägga så mycket pengar på bilkörningen. Och då kanske ni säger att jag kör mkt. Men egentligen inte. Vanligt folk har ju oftast en heltid, måste köra varje dag. morgon och kväll. Jag har Rasmus på dagis tre dagar i veckan. Och då väntar jag på vilhelmina tills han ska hem. Och då kör jag ju inte bil medan jag är uppe. Utan jag och Wilma går med vagnen tills vi ska hem igen. Blir inte extra körning upp för att handla heller, utan handlar görs nr jag väntar på Rasmus.

Ja herregud. slöseri på pengar...:P

Ja ni ser, nu har jag babblat bort ett helt inläggg och jag vet inte ens vad jag skrivit...:P


Älska!


En dag som denna...

Ja, vakna halv fem av två lyckliga barn, vi sov alla tre i samma säng, så då passar man på att väcka mamma genom att dra i håret och ögonlocken. Väldigt trevligt uppvaknande. Men då dom skrattar och ser så där glad ut, jag kan inte annat än bli glad. Glad för att vi har en till dag att spendera tillsammans.

Strömmen har varit borta i flera timmar, for nog vid halv nio och kom vid ett halv två. Så barnen har blivit matade med mackor idag, och Wilma älskade att få sitta och äta macka själv. Jag minns hur mycket jag tränade med Rasmus på allt, äta själv, och sånna saker, men Wilma har jag inte riktigt velatbörja än, eller nu har vi ju börjat, vissa maträtter får hon äta själv, men jag har som dragit ut på det. Velat att hon ska vara beis längre. Men nu har jag fått inse att hon inte är en bebis, utan ett barn.

Hon kan gå, äta, vinka, se var lampan är, krypa, sitta, ställa sig, rulla på sig, ja massor kan hon!
Men, nåt jag tycker är bra, är att hon kan gå, vi har släppt henne och hon går mellan en, men hon vill helst ha stöd när hon går, och det är bara bra att dom vill vara  försiktiga så dom inte slå¨r sig för mkt...:)

Ja, sen då. Ikväll ska vi på badhuset, Rasmus har packat väskan för läääänge sen! Oj vad han väntar på det där badhuset. Jag gillar inte så mycket att vara och bada där men vad gör man inte för dom små?
Jag längtar tills vi kan åka på lite roligare badhus. Typ Ö-vik. Jag tycker inte det är värt att dra dit dom än, även fast man säkert skulle ha jätte kul fast dom är små, men kännns som man missar mkt också, alla rutchkanor och sånt. Rasmus skulle säkert kunna pka vissa med en, men jag vill inte ens försöka tror jag, för dom kan vara ganska våldsamma. Så man blir nog fast i barnbasänger eller hålla i dom och bara simma runt. Och det har vi ju här i vilhelmina för en inte lika dyr peng...

Ja sen blir det nog krogen med hamburger buffe med familjen. Mamma, micke, thilde felicia, och  vi tre då. :)
Kul att komma ut när man har lite hjälp med barnne. Är omöjligt att gå ut själv med dom.
Är som att dom vet att dom kan vara busigare när jag är själv, att jag inte kan stoppa dom lika lätt. Rasmus springer åt ena hållet och Wilma kryper åt andra, dom måste ju överföra tankarna till varandra på nåt vis..:P
Haha, men tänk vilken tur man har ändå, slipper ju ha tråkigt och bara sitta och glo hela tiden. För en del när man kommer ut är verkligen stela. Så dom kan ju vara glad att jag kommer med min familj också, för, haha, även dom suraste brukar tina upp när barnen skirker och stojjar...:P

Så var så god folket, här kommer jag med mina guld gryn!!!! ;P


Så jävla tråkigt!

Jag hade planerat med min fina fina vän att vi skulle ta oss tid att ses lite utanför hennes jobb. För det är där vi oftast ses, jag som kommer dit och trackaserar jämt. Så jag klädde mig i mina finare kläder som jag har när jag inte ska vara med barnen. Packa en väska, låna ett spel vi skulle spela kanse, klädde barnen, var på väg, men så går bilen sönder. Så det blev ingen dejt för mig ikväll. Så jag tar nog en stor cola och en stor påse gois och tycker synd om mig själv....!

Imorgon ska vi på julbord på hotellet, så vi ska få köra barnen till min pappa i Åsele så får dom vara där.
Hoppas vi kan det bara, så bilen funkar och allt, men känner jag min tur rätt så kommer nåt att jävlas imorgon också!
JA JAG ÄR NEGATIV!

En bild på n¨ågot som gör en glad!





Visst blir man lite gladare när man ser på dom?!


RSS 2.0