Det var en så bra dag igår.......

Fick sova en stund längre på morgon, och bara det är ju underbart som start. Sen var vi ute lite och jobba på gården, wilma somna nån timme,jag var inne och städa lite med mamma, eller hon gjorde nog mest, men hon hade ju tjuvstartat medan jag fortfarande sov. Sen lunch och sen for vi på badet med Emma, Andreas och Emmas bröder. Sen tog Niklas barnen till Bäsksele och jag stannade hos Emma och vi sydde min haloween klänning. Och bara det att vi gjorde den själv gjorde den ju fin. Sen ska jag ju se ut att ja varit död i ex antal år så helt perfekt behöver den inte vara. Men jag blev då super nöjd!

Så på fredag ska vi ha ett haloween kalas, ska bli så kul, RAsmus kommer tycka det är så himla kul! Jag har gjort lite dekorationer, men ska göra lite mer, har gjort en låda med hemska fiskmonster som man ska kasta boll i, en krokodil som man kan lägga nån stans, en hajfena. Men ska även göra lite spöken, häxor och kanske en avhuggen arm. Får se hur mkt man hinner. Tänkte också göra maränger som jag ska doppa i choklad och då ser do ut som spöken...:)
Sen får man se....Jag älskar sånna här kalas. Och sen har jag ganska lätt att köra det lite för långt men men.....

Det kommer bli kalas i alla fall! :D

Satt och skulle lägga upp en bild men det funkar inte så ni får nöja er med mitt babbel bara...:P

2011.10.28

Oj vad tiden går fort, en vecka till avklarad. Nu helg och mys!
Rasmus var så duktig igår när jag skulle klippa han inför fotografering idag, men då hade fotografen tydligen krockat på väg hit så nu är den inställd. Super hemskt att hon krocka! Men jag har längtat så efter fotograferingen. Kläderna har jag lagt fram för över en vecka sen. Men men, hoppas det blir en ny tid snabbt!


Wilma är en riktig posare..:P
Underbara lilla Wilda Wilma♥


Jag köpte världens bästa present till Rasmus! Som han leker med den!Em motorcykel. Däcken är ganska breda så den är lätt att sparka omkring på. Han blev så glad.
♥ ♥ ♥

Bella.


När vi hämtade henne. Och som ni ser var hon så liten att Rasmus höll i henne nästan hela vägen hem♥


I ett lite större format. Ryms inte riktigt i Rasmus knä längre. Men det är fortfarande han som bestämmer över henne!


Halv åtta hos oss.....

Hej bloggen!
Hur är det med er alla idag denna söndag? Söndag, ja skönt men tråkigt. Alltså jag tror verkligen att söndag än idag är en riktig slappar dag för alla. Men ändå så är det så trist för sen kommer måndag och då ska alla på jobbet igen.

Idag så ska vi laga lite god mat, en tre rätters middag, som halv åtta hos mig. Älskar verkligen det programmet!
Blir nog nån toast, har inte kommit på med vad, sen har vi köpt en god köttbit som ska tilllagas och sen en god chokladkaka som jag håller på baka med lite glass.
Kanske blir poppis eller inte alls, vi får väll se vad gästerna tycker.

Jag och Rasmus har pysslat en liten lykta, satt lite bakplåts papper och sen fick han måla på den och sätta en fin rosett på den. Blev ju inte direkt en rosett, mer bara ett snöre fast limmat men den blev ändå jätte fin. Finaste lyktan i min samling i alla fall..;P

Ja igår var vi och bada, åt på frasses och hade det bara mysigt med varandra. Jag Rasmus Wilma och systrarna grus och Emma. Bada i 2 timmar, och gissa om barnen var trötta?! Men då somnade dom ju i bilen så trött var dom ju inte när vi skulle sova sen istället. Men det gjorde inget, för då hade vi mys lördag med chips och dipp istället och Rasmus som nästan aldrig får äta sånt var helt lyrisk. Inte för att han tyckte det var gott tror jag utan bara det att vi gjorde det så mysigt och att vi var alla. Söt prinsen min!

Jaja, tillbaka till middagen!

Hörs!!

2011.10.21


Slödag!

JAg har faktiskt inte gjort mycket mer än skjutsa Rasmus på dagis och hämtat hem han igen. Stanna hos Karin på kaffe och där blev jag tills Ralle skulle hem igen...
Ville titta in hos Amanda i butiken, såg hon hade fått hem lite nytt men då var hon på lunch. Och det var väll egentligen för det bästa för annars hade jag kommit hem med alla nyheterna...:P

Ja, va fan nu då? Vad fan ska man göra? Det snöar/regnar, inge kul ute direkt, Rasmus var ute medan jag skulle klä mig men kom in igen och ville inte alls vara ute, inte jag heller så lika glad var väll jag för det.
Inget kaffe kokat hemma, orkar inte koka heller. Vet att klockan snart slår mat men känner ingen som helst lust till att laga nåt. Tvätta måste göras men orkar knappt gå till dörren ner till källaren där tvättmaskinen står. Glad som tusan är jag att Niklas tömde och ställde i diskmaskinen och fixa på bänken innan han for på jobb för det är det värsta jag vet, disken. Skurar heldre dass!

Ja sen då? Hur ska den här historien sluta? Hmm. Jag sliter mig från datorn, slänger i tvätten fast jag inte orkar, tvingar mig att komma på nån mat till Rasmus, vilket blir rester av hamburgare som jag gjorde igår. Då var jag efektiv! Baka egna hamburgerbröd och gjorde egna hamburgare på älgfärs. Blev riktigt gott. Grannflickorna tyckte också det..;P Så hamburgerbifffar med mackaroner blir det idag till drängen.

Sen dusch, lälla och säng för oss alla tre. Eller ja, jag måste ju först se halv åtta hos mig, och ta igen senaste avsnitten från hem till gården som jag missa idag. Helt sjukt att jag ser den serien, men man fastnar i den. Haha, alla tycker jag är störd, men jag älskar den! :P



Alltså herregud vad tiden springer ifrån mig, bokstavligt talat!


Äntligen!

Nu har jag lagt över lite bilder från telefonen i alla fall.



Lilla Wilda Wilma♥



I slutet på maj nån gång tror jag♥



Storebror och lilla syster♥



Gumman♥



Gubben♥

En bild bomb på dom Vackraste!

Foto: Mirja Wibrell

Vilken störd dag...

Den har bara sprungit bort, verkligen sprungit bort!
Det känns som vi nyss klev upp och åt frukost, nu ska jag göra middag. Herregud, och inte mkt har man gjort!
Var upp på vilhelmina, sara passade barnen en stund, stanna lite och surra med henne, snabbhandla middag, sen hem och nu har dagen gått! Fy, det är så trist när det känns som man inte hinner med något!

Men nåt skojj, som jag väntat på i flera år. Det är att få ha ett haloween party! Och i år ska jag slå till!
På kostymer till mig och Niklas, och Rasmus ska ju självklart ha något! Sen tror jag vi ska ha ett litet haloween party hemma hos Emma med hennes små bröder, mina änglar, kanske några fler barn? Vi har inte planerat så mkt än.
Men så har vi mys för barnen och sen på kvällen kilar man iväg på hotellet på deras maskerad kanske..:)
Åh det ska bli så kul. Bara jag kan bestämma mig för en däkt, har så många jag vill vara!
Men ska skynda mig nu så jag då hinner få dom! :P

Jaja, nu måste jag fixa middan, för ingen lär väll komma och fixa den åt mig..;P

Kram på er!



Fick bli en liten bild på Bella när hon var liten valp...

Återträff...

Får se vad den har att bjuda på, men jag gruvar så jag mår illa...

Hitta en räddande ängel som kunde vara med mina små guldgryn medans. Var inte så tagg på ställa in då jag gatt göra det förra veckan.

Så nu är det väll bara att klä oss alla och börja packa in oss. Annars blir jag väll sen som vanligt...

Idag känns som ingen bra dag. Allt känns lite ledsamt på nåt sätt. Men jag hoppas att en person kan ta och ringa mig så jag kanske kan bli på bättre humör!

Jaja, jag måste då själv ringa och lösa några saker kanske är det som känns jobbigt, har dragit ut på det allt för länge redan.

Men tanken på att kanske få ta en fika med Amanda på torsdag får det att kännas lite bättre..:)

Kram!


Med andra ord!

Åh, har ni spelat det spelet? Det är ju bara så himla roligt!
Igår kom bröderna hit, vi lagade god mat, älgstek och ugnspotatis och mörötter och Niklas specialsås. Blev gott. Sen var vi ju tvugna att vila ner maten. Men sen drog det igång. Jag och Sofie på ett lag och Tobbe och Niklas på ett och Henke, ja dommare eller så körde han ett eget spel..:P

Men herregud så roligt vi hade. Jag brukar ju gå och lägga mig senast kl 10 VARJE dag. MEn igår så satt vi uppe och spela till ett. Det var hur kul som helst.
Behöver ju inte gå in på detaljer..:P

Idag blir det nog pyssel dag hos Emma. Ska duscha och klä oss och packa oss i bilen och fara nu.

Så då får vi se vad jag hittar på att pyssla. Kanske hårband till Wilma, eller ett förkläde, eller fler fina dräggel lapar. Har ej kunnat bestämma. Men det är så kul att vara där och pyssla.
Love you!

Nä nu måste jag ta mig i kragen och fara..:P
PUSS

Myser på...

Lunchen och lite lek avklarat. Nu vilar mina små troll och jag sitter och bara jäser med solen i ögonen. Så vacker dag vi fått idag..:)
Ska hämta in en fin älgstek tror jag som ska få bli kvällens middag. Kanske lite ungns stekt potatis och morötter, lite gele, och lite andra godsaker. Sen tror jag bestämt att jag har lite godis kvar att smaska på.

Ska nog stoppa barnen i dubbel vagnen och ta mig ut på lång prommenad, motionera Bella lite..Så himla skönt i solen juh..:)

Idag är det en riktig lördag, där man bara får mysa på i myskläder och smaska på några koppar kaffe, lite godis då och då, känna vitlöken dofta från köttet, duka fint, tända ljus. Åh vad jag älskar sånna här lördagar!

Hoppas det är nån bra film ikväll bara, tycker tv suger nu för tiden, dom visar ju aldrig nåt bra längre. Men nåt ska man väll lyckas hitta...

Kram på alla fina människor där ute!


Gud vad jag såg ovanlig ut där. Jag som blond på 1:a maj hos svinto!



Igår på badet...

Det var så himla roligt igår. Vi åkte dit, och igår fick vi komma in. Haha, ja sist när vi skulle dit fick vi inte bada, utan då stod jag där med hakan ner i golvet med fyra besvikna barn. Haha, hade sagt till Rasmus ända sen halv två när jag hämtade han på dagis att vi skulle åka och bada, han var överlycklig! Så när vi väl tog oss in på Vilhelmina och skulle betala in oss, 20 min i sex, ja då stängde dom badet för alla under 15år kl sex! Haha, gissa om jag hade några besvikna barn!

Men men, tillbaka till igår. Det var så himla roligt, Rasmus var inte alls rädd, han åkte kana heeela tiden och tyckte det var super kul! Och Wilma ja hon skulle då iväg och simma! Hon var helt galen i vattnet, så vi tog henne till det grundase i barnbasängen där hon fick kryka och klättra lite själv (alltså så jag inte gatt hålla i henne, jag vaktade ju självklart!) och hon var överlycklig! Så det var en verkligt lyckad kväll! Och dom tyckte det var så roligt. Och det bästa som finns är väll att se sina barn super nöjda!

Sen blev det dricka och chips mys i soffan hemma tills vi alla bara slockna av utmattning..:)

Och jag måste bara säga, bara på den här veckan har Rasmus börjat prata jätte mycke! Han är så duktig på prata nu, mamma är såååå sååå stolt! :D

Nä nu funderar jag på montera ihop dubbelvagnen och ta med dom på en lång prommis med Bella Trix!

Kram på er!♥



Mina Älskade!

En på facebook som hade skrivit....


DU VET ATT DU ÄR EN RIKTIG NORRLÄNNING NÄR:

♦Du tycker det är trafikstockning för att 10 bilar väntar på att få köra om en traktor på E4.
♦Du mäter avstånd i timmar.
♦Du ser folk ha på sig jaktkläder vid social evenemang.
♦Du installerar säkerhetslarm i ditt hus och tar det som extra tillval till bilen men lämnar båda olåsta.
♦Du kör 100 km/t i en halvmeter djup snö och snöstorm utan att ens blinka.
♦Mi......nst en av dina grannar bränner sprit hemma och alla vet om det, t o m polisen för det är hans bror.
♦Du har startkablar i bilen och din fru vet hur hon ska använda dem.
♦Du tycker sexy lingerie är en silkespyjamas från Coop Forum.
♦Renar är bara en del av sceneriet.
♦Du tycker en EPA-traktor är ett suveränt färdmedel för din son, mellan moppe- och körkortsåldern.
♦Du vet vad en person menar när de formar läpparna till ett O och suger in luft.
♦Att "klä upp sig" innebär att stoppa in fleeceskjortan i dina jeans och sätta på sig ett par rena skoterkängor.
♦Du träffar en ny person är din första fråga vem som är dennes föräldrar/syskon.
♦Du kan namnge alla som du tog examen med.
♦Du faktiskt har åkt 20 mil t/r för en fest.
♦Skolorna inte stänger för att det snöar.
♦Du i dina yngre dagar inte kunde köpa cigaretter i affären för expediterna visste exakt vem du var och din riktiga     ålder.
♦Det är status att vara tillsammans med någon från en annan kommun.
♦Du i princip inte har något val än att vara "buksvåger/svägerska" med någon du mer eller mindre känner.
♦Du tycker att män som har rosa tröjor är gay.
♦Du tycker att folk i storstan klär sig lustigt för att två år senare "trendigt" ha liknande kläder.
♦Du, i din ungdom, visste exakt till vilket uteställe dina vänner skulle en lördagskväll det fanns bara ett.
♦Du tar en promenad för att motionera och 5 personer stannar för att fråga om du ska ha skjuts.
♦Helgspänning innebär att åka till IKEA.
♦Din lärare förväxlade dig med ditt syskon eller din moder/fader.
♦"Gula sidorna" består av 4 sidor.
♦Du inte blinkar för att svänga eftersom alla vet vart du ska i alla fall.
♦Du ringer till fel person men blir hänvisad till rätt nummer.
♦Halva kommunen håller andan när ett företag hotar lämna orten.

Du skrattar för fullt när du läser detta för du vet att det är sant!

Bara inse att vintern är på väg...

Ja nu har overallerna åkt fram, tvättade och klara för att börja användas.
Men jag vill inte. Vill inte, vill inte, vill inte!

Men det är så himla kallt ute och det räcker inte längre med dom kläderna dom redan har. Ja Wilma har ju bara haft mycket av sina vanliga kläder, en fleceoverall och filtar. Och det räcker då inte!
Rasmus har ju haft, regnställ, alla sina vanliga kläder, strumbyxor, byxor, t-shirt, långärmat, stickat. Men nu åkte vinterkläderna fram. Ja dom behöver säkert inte allt det varje dag, men ska vi vara ute och leka och sånt måste det nog på.

Vi har ju höst än, fast lite kallt, men alltså, man går bara och väntar på att backen ska vara vit när man vaknar, och jag gruvar mig. Jätte mycke!
Jag absolut hatar vintern. Endast från 1:a advent till dagarna efter nyår kan det få vara vinter, men sen är jag nöjd. Oh så nöjd jag är då! Sen vill jag bara ha vår och sommar.

Ja varför bor man då här, där vintern är såååå mycket längre?!
Ja jag vet inte. Vilhelminabo är något jag trivs med att vara. Drömmer väll varje dag om att bo inne i nån stad, men det känns inte riktigt rätt.
Sen är det ju så mycket rligare när man då väl får åka in till nån stad och bara go crazy!
Bo på hotell, besöka vänner och sen komma hem till Vilhelmina igen. Ja jag tycker om det. Jag och Niklas har ju börjat tycka om att unna oss sånt, fara på hotell, lyxa på lite mer än vanligt..:) Älskar det!

Jaja, nu ska vi väll packa väskan för ikväll blir det nog badhuset..:)
Som RAsmus har väntat!


Ville börja om.....

Tyckte att jag skrivit allt för mkt skit på min förra blogg. Nästan delat med mig av för mycket. Men jag är sån, vet fan aldrig när jag ska sluta!
Några tycker om mig andra tycker jag är lite jobbig. Men det får dom gärna tycka. För mitt beteende kan ibland hjälpa andra att få må bra över sig själv om ni fattar vad jag menar..:P

Jaja, som sagt, jag börjar om.

Jag genomgår en sorts utbildning för att man ska få lite insikt i sitt liv och sig själv, veta vad som är viktigt och inte, detta tar mycket energi. Skulle vilja säga vad den handlar om som mest men det är idag lite för personligt. Kanske nån gång i framtiden att jag kan berätta. Eller nä, det kommer jag nog inte att göra...:P

Sen letar vi hus, blev lite jobbigt där när vi gjorde ett försök, så vi är hemlösa. Jag, min man och två barn och en hund på åtta månader. En Amstaff, en krigar hund, livsfarlig brukar folk vilja kalla henne. För alla vet ju så mycket om allt, och det är ju tur så dom kan utbilda mig i allt, för jag vet inget alls! Jaja, vi är Hemlösa! Ja det känns jävligt jävligt surt! Men vi har rest oss igen och ska nu försöka finna något. Och faktiskt ser jag det inte som ett nederlag längre. Ja det är as jobbigt med våran boende situation, men, hade det inte hänt det som hände hade jag varit helt knäckt. Ja då kan man komma och säga att jag hade vart jobbig!

Så, här sitter jag nu, ganska nöjd med mitt liv, som faktiskt ändå går frammåt. Vi väntar på att en person ska ringa till mig och då är jag övertygad om att jag kommer att bli den lyckligaste i hela stora världen. Om vi kommer få slita, ja det tvekar jag väll inte på. Men, så tycker jag livet är. Får du inte slita för saker hur ska du då kunna uppskatta dom? Ja, har vi tänkt på det. Nja, det tror jag inte det är så många som gör.

Men åh, jag längtar så efter ett hus, och Niklas ska gå runt och bli galen på alla mina ideer, och självklart så är jag ganska säker på att jag kommer ha min fina fina vän Emma vid min sida när vi ska planera hur jag ska göra med mitt hem. Haha, ja herregud vad Niklas än en gång ska bli less på oss...:P

Haha, och det roligaste är, att han ändå bara rycker på axlarna, för det mesta, och låter mig göra som jag tänkt det. Och är inte det bara för gulligt?

Och sen när han har ideer så är det nästan så det tar emot att låta han göra dom, för vi är ju så himla olika på så många sätt, men han har sagt, att jag får göra vad jag vill bara han får ett garage där han får göra som han vill.
Haha, och det är ju en fantastisk deal, kan ju inte säga nej. Haha, men ändå vill jag ha hela kakan. :P
Men jag får släppa garden lite och gå med på denna fina deal...;P Hahaha...Tycker ni inte?

(Det låter som jag är värre än vad jag är, faktiskt, så himla hemsk är jag inte)

Nä, nu ska man väll steka lite korv och ägg till lilla prinsen och stoppa han i säng så jag kan få se lite hem till gården innan Wilda Wilma vaknar...

PUSS



Alltså kan man inget annat än bara älska min ursexiga näsborre?!
haha, älskar den. NOT! Men den bjuder jag på. Så titta och njut nu..;)






Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0